Makelaars in Haarlo

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Haarlo, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Haarlo. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Haarlo helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Haarlo.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Haarlo zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Haarlo zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Haarlo afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 558.000
 • Gemiddelde verkooptijd 59
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Haarlo
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Haarlo

In Haarlo is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Haarlo.

Bij de verkoop van een huis in Haarlo is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 204 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Haarlo. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Haarlo weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 558.000.

Het meest voorkomende energielabel in Haarlo is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Haarlo. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Haarlo

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Haarlo? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Haarlo. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Scheers Roes Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Haarlo, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Haarlo.

 • CARO makelaars & taxateurs

  2. CARO makelaars & taxateurs

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 523.000
  Woningen verkocht
  1
 • Bennink Makelaardij

  3. Bennink Makelaardij

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Haarlo

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Haarlo? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Haarlo. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Haarlo

  Verkooptijd
  87 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 383.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Verspreide huizen Haarlo

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 734.000
  Woningen verkocht
  2

Top 4 woningen verkocht in Haarlo

In Haarlo zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Scheers Roes Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Haarlo.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Waterhoekdijk 6 Scheers Roes Makelaars € 945.000
Kuipersdijk 10 a CARO makelaars & taxateurs € 522.500
Eibergseweg 2 Scheers Roes Makelaars € 440.000
Eibergseweg 18 Bennink Makelaardij € 325.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Haarlo

Hoeveel makelaars zijn er actief in Haarlo?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Haarlo. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Haarlo.

Wat kost een makelaar in Haarlo?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Haarlo is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Haarlo van € 5.600 tot € 6.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Haarlo?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Haarlo zijn € 2.800 a € 4.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Haarlo?

+

De meest verkopende makelaar van Haarlo is Scheers Roes Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Haarlo zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Haarlo?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Haarlo aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Haarlo.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!