Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek

Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek is een makelaar gevestigd in Ruurlo. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ruurlo en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 434.000
  • Gemiddelde verkooptijd 43
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 304.000
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek verkoopt

Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek is het meeste actief in Ruurlo. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ruurlo 11 € 434.000
Diemen 1 € 550.000
Andijk 1 € 500.000
Eefde 1 € 250.000

Type woningen die Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
29%
geschakelde woning
29%
2 onder 1 kapwoning
14%
halfvrijstaande woning
14%
tussenwoning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek

Wat kost Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek actief?

+

Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ruurlo, Diemen, Andijk en Eefde.

In welk prijssegment is Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek actief?

+

Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 434.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ruurlo

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ruurlo en vergelijkbaar is aan Wesselink Makelaars Taxateurs Ruurlo, Achterhoek. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!