Makelaars in Driel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Driel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Driel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Driel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als omg. Reuvenkamp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Driel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Driel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 434.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 159.000
 • Aantal transacties 16
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Driel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Driel

In Driel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 516.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 159.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Driel.

Bij de verkoop van een huis in Driel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 141 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 516.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Driel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Driel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 434.000.

Het meest voorkomende energielabel in Driel is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Driel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Driel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Driel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Driel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Remko Stevens Makelaardij BV de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Driel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Driel.

 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 389.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 498.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 408.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 459.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Driel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Driel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Driel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. omg. Reuvenkamp

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 417.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Breekenhof

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 461.000
  Woningen verkocht
  4
 • 3. Vogelbuurt

  Verkooptijd
  86 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 517.000
  Woningen verkocht
  3
 • 4. Oldenhof

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 360.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Driel

In Driel zijn de afgelopen maand 16 woningen verkocht. Makelaar Remko Stevens Makelaardij BV verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Driel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Paardenbloem 3 Makelaarsland € 630.000
Baltussenweg 25 Wilhelm Makelaars € 625.000
Korte Molenstraat 6 Den Hartog Makelaardij € 525.000
Kattendoorn 44 Ras Makelaars € 499.000
Van Ommerenstraat 1 Remko Stevens Makelaardij BV € 465.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Driel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Driel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Driel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Driel.

Wat kost een makelaar in Driel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Driel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Driel van € 4.300 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Driel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Driel zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Driel?

+

De meest verkopende makelaar van Driel is Remko Stevens Makelaardij BV. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Driel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Driel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Driel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Driel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!