Van Musscher & Sonneveld Makelaars

Van Musscher & Sonneveld Makelaars is een makelaar gevestigd in Oosterbeek. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Musscher & Sonneveld Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Musscher & Sonneveld Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oosterbeek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Musscher & Sonneveld Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Musscher & Sonneveld Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 564.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 228.000
  • Aantal transacties 52
Meer informatie over Van Musscher & Sonneveld Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Musscher & Sonneveld Makelaars verkoopt

Van Musscher & Sonneveld Makelaars is het meeste actief in Oosterbeek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Musscher & Sonneveld Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Musscher & Sonneveld Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oosterbeek 23 € 625.000
Doorwerth 7 € 471.000
Arnhem 5 € 725.000
Velp (GLD) 3 € 367.000
Heelsum 2 € 542.000

Type woningen die Van Musscher & Sonneveld Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Musscher & Sonneveld Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Musscher & Sonneveld Makelaars het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
31%
2 onder 1 kapwoning
25%
hoekwoning
13%
vrijstaande woning
11%
tussenwoning
9%
galerijflat
4%
penthouse
4%
benedenwoning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Musscher & Sonneveld Makelaars

Wat kost Van Musscher & Sonneveld Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Musscher & Sonneveld Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Musscher & Sonneveld Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.200.

Waar is Van Musscher & Sonneveld Makelaars actief?

+

Van Musscher & Sonneveld Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oosterbeek, Doorwerth, Arnhem, Velp (GLD) en Heelsum.

In welk prijssegment is Van Musscher & Sonneveld Makelaars actief?

+

Van Musscher & Sonneveld Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Musscher & Sonneveld Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 564.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oosterbeek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oosterbeek en vergelijkbaar is aan Van Musscher & Sonneveld Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!