Makelaars in Lippenhuizen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lippenhuizen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Lippenhuizen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lippenhuizen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Lippenhuizen-Kom.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lippenhuizen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Lippenhuizen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Lippenhuizen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 407.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -137.000
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lippenhuizen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lippenhuizen

In Lippenhuizen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 470.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -137.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Lippenhuizen.

Bij de verkoop van een huis in Lippenhuizen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 110 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 470.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lippenhuizen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lippenhuizen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 407.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lippenhuizen is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lippenhuizen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lippenhuizen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lippenhuizen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lippenhuizen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Sierd Moll de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Lippenhuizen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lippenhuizen.

Populaire buurten in Lippenhuizen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lippenhuizen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lippenhuizen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Lippenhuizen-Kom

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Lippenhuizen-Buitengebied

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 605.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Lippenhuizen

In Lippenhuizen zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Sierd Moll verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Lippenhuizen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bûtewei 53 Makelaardij Sierd Moll € 925.000
Compagnonsfeart 20 Mijn Buitenplaats Makelaardij € 675.000
Trijehoek 8 Mijn Makelaar Heerenveen € 535.000
Singel 40 Makelaardij Gorredijk, Annelies Atsma € 425.000
Tjalling Harkeswei 16 Varwijk & Sibma € 395.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lippenhuizen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lippenhuizen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Lippenhuizen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lippenhuizen.

Wat kost een makelaar in Lippenhuizen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lippenhuizen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lippenhuizen van € 4.100 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lippenhuizen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lippenhuizen zijn € 2.000 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lippenhuizen?

+

De meest verkopende makelaar van Lippenhuizen is Makelaardij Sierd Moll. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lippenhuizen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lippenhuizen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lippenhuizen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lippenhuizen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!