Makelaars in Katlijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Katlijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Katlijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Katlijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Katlijk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Katlijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Katlijk zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Katlijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 587.000
 • Gemiddelde verkooptijd 97
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 162.000
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Katlijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Katlijk

In Katlijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 610.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 162.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Katlijk.

Bij de verkoop van een huis in Katlijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 181 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 610.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Katlijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Katlijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 587.000.

Het meest voorkomende energielabel in Katlijk is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Katlijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Katlijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Katlijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Katlijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Mijn Buitenplaats Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Katlijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Katlijk.

 • Het Betere Boerenerf, makelaars in woonboerderijen

  2. Het Betere Boerenerf, makelaars in woonboerderijen

  Verkooptijd
  252 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 745.000
  Woningen verkocht
  1
 • Mijn Makelaar Heerenveen

  3. Mijn Makelaar Heerenveen

  Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 540.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Katlijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Katlijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Katlijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Katlijk

  Verkooptijd
  97 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 587.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Katlijk

In Katlijk zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Mijn Buitenplaats Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Katlijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Breedsingel 8 Het Betere Boerenerf, makelaars in woonboerderijen € 745.000
de Klepelslag 29 Mijn Makelaar Heerenveen € 540.000
Kerkelaan 18 A Mijn Buitenplaats Makelaardij € 475.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Katlijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Katlijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Katlijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Katlijk.

Wat kost een makelaar in Katlijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Katlijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Katlijk van € 5.900 tot € 7.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Katlijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Katlijk zijn € 2.900 a € 4.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Katlijk?

+

De meest verkopende makelaar van Katlijk is Mijn Buitenplaats Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Katlijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Katlijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Katlijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Katlijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!