Makelaars in Haskerhorne

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Haskerhorne, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Haskerhorne. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Haskerhorne helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Haskerhorne.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Haskerhorne zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Haskerhorne zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Haskerhorne afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 342.000
 • Gemiddelde verkooptijd 32
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Haskerhorne
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Haskerhorne

In Haskerhorne is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Haskerhorne.

Bij de verkoop van een huis in Haskerhorne is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 153 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Haskerhorne. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Haskerhorne weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 342.000.

Het meest voorkomende energielabel in Haskerhorne is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Haskerhorne. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Haskerhorne

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Haskerhorne? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Haskerhorne. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Hoekstra de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Haskerhorne, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Haskerhorne.

 • Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 459.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  77 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 265.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Haskerhorne

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Haskerhorne? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Haskerhorne. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Haskerhorne

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 342.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Haskerhorne

In Haskerhorne zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Hoekstra verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Haskerhorne.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Van Claerbergenstrjitte 9 Zij is de makelaar € 459.000
Van Claerbergenstrjitte 9 Makelaardij Hoekstra € 450.000
Haulsterweg 6 A7 Makelaars € 375.000
Kerkpad 3 Makelaardij Bijstra € 350.000
Haulsterweg 33 Makelaardij Hoekstra € 265.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Haskerhorne

Hoeveel makelaars zijn er actief in Haskerhorne?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Haskerhorne. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Haskerhorne.

Wat kost een makelaar in Haskerhorne?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Haskerhorne is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Haskerhorne van € 3.400 tot € 4.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Haskerhorne?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Haskerhorne zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Haskerhorne?

+

De meest verkopende makelaar van Haskerhorne is Makelaardij Hoekstra. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Haskerhorne zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Haskerhorne?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Haskerhorne aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Haskerhorne.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!