Makelaars in Haskerdijken

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Haskerdijken, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 2 makelaars actief geweest in Haskerdijken. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Haskerdijken helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Haskerdijken.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Haskerdijken zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Haskerdijken zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Haskerdijken afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 576.000
 • Gemiddelde verkooptijd 85
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Haskerdijken
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Haskerdijken

In Haskerdijken is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Haskerdijken.

Bij de verkoop van een huis in Haskerdijken is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 81 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Haskerdijken. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Haskerdijken weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 576.000.

Het meest voorkomende energielabel in Haskerdijken is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Haskerdijken. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Haskerdijken

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Haskerdijken? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Haskerdijken. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaar & Taxateur Wieb Zandberg de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 2 van Haskerdijken, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Haskerdijken.

Populaire buurten in Haskerdijken

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Haskerdijken? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Haskerdijken. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Haskerdijken

  Verkooptijd
  85 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 576.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Haskerdijken

In Haskerdijken zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Makelaar & Taxateur Wieb Zandberg verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Haskerdijken.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hellingpad 38 Makelaar & Taxateur Wieb Zandberg € 850.000
Rijksstraatweg 2 Makelaardij Hoekstra € 629.000
Hellingpad 8 Makelaar & Taxateur Wieb Zandberg € 249.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Haskerdijken

Hoeveel makelaars zijn er actief in Haskerdijken?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 2 makelaars actief geweest in Haskerdijken. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Haskerdijken.

Wat kost een makelaar in Haskerdijken?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Haskerdijken is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Haskerdijken van € 5.800 tot € 7.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Haskerdijken?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Haskerdijken zijn € 2.900 a € 4.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Haskerdijken?

+

De meest verkopende makelaar van Haskerdijken is Makelaar & Taxateur Wieb Zandberg. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Haskerdijken zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Haskerdijken?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Haskerdijken aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Haskerdijken.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!