Makelaars in Easterein

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Easterein, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Easterein. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Easterein helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Easterein.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Easterein zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Easterein zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Easterein afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 307.000
 • Gemiddelde verkooptijd 32
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 110.000
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Easterein
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Easterein

In Easterein is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 316.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 110.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Easterein.

Bij de verkoop van een huis in Easterein is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 124 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 316.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Easterein. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Easterein weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 307.000.

Het meest voorkomende energielabel in Easterein is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Easterein. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Easterein

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Easterein? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Easterein. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Lelyveld Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Easterein, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Easterein.

Populaire buurten in Easterein

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Easterein? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Easterein. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Easterein

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 307.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Easterein

In Easterein zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Van Lelyveld Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Easterein.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Wynserdyk 10 c Van Lelyveld Makelaardij € 565.000
Populiereleane 8 Van Lelyveld Makelaardij € 398.000
Sibadawei 12 Van Lelyveld Makelaardij € 375.000
Vrijburg 6 Makelaardij Hoekstra € 250.000
Stittenserleane 19 Elfsteden Makelaars en Taxateurs € 200.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Easterein

Hoeveel makelaars zijn er actief in Easterein?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Easterein. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Easterein.

Wat kost een makelaar in Easterein?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Easterein is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Easterein van € 3.100 tot € 3.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Easterein?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Easterein zijn € 1.500 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Easterein?

+

De meest verkopende makelaar van Easterein is Van Lelyveld Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Easterein zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Easterein?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Easterein aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Easterein.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!