Makelaars in Rutten

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Rutten, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Rutten. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Rutten helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Rutten-woonkern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Rutten zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Rutten afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 367.000
 • Gemiddelde verkooptijd 69
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 78.000
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Rutten
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Rutten

In Rutten is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 375.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 78.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Rutten.

Bij de verkoop van een huis in Rutten is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 118 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 375.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Rutten. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Rutten weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 367.000.

Het meest voorkomende energielabel in Rutten is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Rutten. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Rutten

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Rutten? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Rutten. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Rutten, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Rutten.

Populaire buurten in Rutten

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Rutten? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Rutten. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Rutten-woonkern

  Verkooptijd
  76 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 312.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Rutten-landelijk gebied

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 514.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Rutten

In Rutten zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Rutten.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Veneweg 7 mijnWoonboerderij.nl & mijnStreekwoning.nl € 950.000
Tijm 7 MAKELAARDIJ VAN ENGELENBURG € 448.000
Salie 8 Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. € 389.000
Bergamot 11 Makelaardij Bijstra € 379.000
Plantsoenweg 41 Ingrid Goes Makelaars BV € 349.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rutten

Hoeveel makelaars zijn er actief in Rutten?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Rutten. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Rutten.

Wat kost een makelaar in Rutten?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Rutten is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Rutten van € 3.700 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Rutten?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Rutten zijn € 1.800 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Rutten?

+

De meest verkopende makelaar van Rutten is Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Rutten zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Rutten?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Rutten aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Rutten.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!