Makelaars in Stieltjeskanaal

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Stieltjeskanaal, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Stieltjeskanaal. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Stieltjeskanaal helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Stieltjeskanaal.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Stieltjeskanaal zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Stieltjeskanaal zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Stieltjeskanaal afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 472.000
 • Gemiddelde verkooptijd 197
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 2
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Stieltjeskanaal
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Stieltjeskanaal

In Stieltjeskanaal is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Stieltjeskanaal.

Bij de verkoop van een huis in Stieltjeskanaal is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 185 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Stieltjeskanaal. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Stieltjeskanaal weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 472.000.

Het meest voorkomende energielabel in Stieltjeskanaal is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Stieltjeskanaal. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Stieltjeskanaal

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Stieltjeskanaal? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Stieltjeskanaal. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Venhorst Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Stieltjeskanaal, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Stieltjeskanaal.

Populaire buurten in Stieltjeskanaal

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Stieltjeskanaal? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Stieltjeskanaal. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Stieltjeskanaal

  Verkooptijd
  197 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 472.000
  Woningen verkocht
  2

Top 2 woningen verkocht in Stieltjeskanaal

In Stieltjeskanaal zijn de afgelopen maand 2 woningen verkocht. Makelaar Venhorst Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 2 woningen verkocht in Stieltjeskanaal.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Stieltjeskanaal 57 Venhorst Makelaardij € 625.000
Stieltjeskanaal 77 Venhorst Makelaardij € 319.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Stieltjeskanaal

Hoeveel makelaars zijn er actief in Stieltjeskanaal?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Stieltjeskanaal. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Stieltjeskanaal.

Wat kost een makelaar in Stieltjeskanaal?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Stieltjeskanaal is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Stieltjeskanaal van € 4.700 tot € 5.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Stieltjeskanaal?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Stieltjeskanaal zijn € 2.400 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Stieltjeskanaal?

+

De meest verkopende makelaar van Stieltjeskanaal is Venhorst Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Stieltjeskanaal zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Stieltjeskanaal?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Stieltjeskanaal aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Stieltjeskanaal.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!