Makelaars in Lieveren

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lieveren, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Lieveren. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lieveren helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Buitengebied Roden Zuid.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lieveren zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Lieveren zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Lieveren afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 792.000
 • Gemiddelde verkooptijd 45
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 694.000
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lieveren
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lieveren

In Lieveren is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 1.369.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 694.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Lieveren.

Bij de verkoop van een huis in Lieveren is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 283 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 1.369.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lieveren. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lieveren weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 792.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lieveren is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lieveren. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lieveren

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lieveren? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lieveren. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Lieveren, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lieveren.

Populaire buurten in Lieveren

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lieveren? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lieveren. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Buitengebied Roden Zuid

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 792.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Lieveren

In Lieveren zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Lieveren.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Zwarteweg 6 Verver Jet Winters Makelaars | Luxevastgoed.nl € 1.185.000
Noordveldweg 14 Peters makelaardij € 675.000
Nijlandseweg 4 a Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij € 515.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lieveren

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lieveren?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Lieveren. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lieveren.

Wat kost een makelaar in Lieveren?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lieveren is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lieveren van € 7.900 tot € 9.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lieveren?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lieveren zijn € 4.000 a € 5.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lieveren?

+

De meest verkopende makelaar van Lieveren is Dinkla Numan Hof ERA Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lieveren zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lieveren?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lieveren aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lieveren.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!