XLCASA makelaars

XLCASA makelaars is een makelaar gevestigd in Stiens. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt XLCASA makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. XLCASA makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Stiens en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van XLCASA makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties XLCASA makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 403.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -51.000
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over XLCASA makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar XLCASA makelaars verkoopt

XLCASA makelaars is het meeste actief in Stiens. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar XLCASA makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt XLCASA makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 2 € 460.000
Nijkerk 1 € 350.000
Utrecht 1 € 539.000
Cuijk 1 € 259.000
Akkrum 1 € 265.000

Type woningen die XLCASA makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat XLCASA makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat XLCASA makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
41%
2 onder 1 kapwoning
12%
vrijstaande woning
12%
bovenwoning
6%
eindwoning
6%
galerijflat
6%
geschakelde woning
6%
portiekflat
6%
portiekwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in XLCASA makelaars

Wat kost XLCASA makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van XLCASA makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer XLCASA makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is XLCASA makelaars actief?

+

XLCASA makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Nijkerk, Utrecht, Cuijk en Akkrum.

In welk prijssegment is XLCASA makelaars actief?

+

XLCASA makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar XLCASA makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 403.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Stiens

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Stiens en vergelijkbaar is aan XLCASA makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!