Makelaars in Haps

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Haps, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Haps. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Haps helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Haps kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Haps zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Haps afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 473.000
 • Gemiddelde verkooptijd 36
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -201.000
 • Aantal transacties 22
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Haps
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Haps

In Haps is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 350.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -201.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Haps.

Bij de verkoop van een huis in Haps is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 141 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 350.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Haps. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Haps weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 473.000.

Het meest voorkomende energielabel in Haps is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Haps. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Haps

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Haps? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Haps. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Twan Poels de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Haps, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Haps.

 • Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 433.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 372.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 687.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 539.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Haps

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Haps? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Haps. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Haps kern

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 397.000
  Woningen verkocht
  15
 • 2. Haps buitengebied

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 636.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Haps

In Haps zijn de afgelopen maand 22 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Twan Poels verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Haps.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kampsestraat 35 a VIND Makelaardij € 875.000
Schuttersweg 2 Makelaardij Twan Poels € 787.000
Haringsestraat 3 Hans Janssen Makelaars € 700.000
De Schans 26 Makelaardij Nooijen € 675.000
Lokkantseweg 8 Makelaarsland € 539.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Haps

Hoeveel makelaars zijn er actief in Haps?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Haps. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Haps.

Wat kost een makelaar in Haps?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Haps is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Haps van € 4.700 tot € 5.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Haps?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Haps zijn € 2.400 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Haps?

+

De meest verkopende makelaar van Haps is Makelaardij Twan Poels. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Haps zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Haps?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Haps aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Haps.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!