Woonstijl makelaars

Woonstijl makelaars is een makelaar gevestigd in Wanneperveen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Woonstijl makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Woonstijl makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Wanneperveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Woonstijl makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Woonstijl makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Woonstijl makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 427.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -233.000
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Woonstijl makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Woonstijl makelaars verkoopt

Woonstijl makelaars is het meeste actief in Wanneperveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Woonstijl makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Woonstijl makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Meppel 1 € 249.000
Wanneperveen 1 € 374.000
Staphorst 1 € 698.000
Zwolle 1 € 385.000

Type woningen die Woonstijl makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Woonstijl makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Woonstijl makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
hoekwoning
25%
vrijstaande woning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Woonstijl makelaars

Wat kost Woonstijl makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Woonstijl makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Woonstijl makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Woonstijl makelaars actief?

+

Woonstijl makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Meppel, Wanneperveen, Staphorst en Zwolle.

In welk prijssegment is Woonstijl makelaars actief?

+

Woonstijl makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Woonstijl makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 427.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Wanneperveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Wanneperveen en vergelijkbaar is aan Woonstijl makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!