Ter Horst Vastgoed

Ter Horst Vastgoed is een makelaar gevestigd in Loenen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Ter Horst Vastgoed hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Ter Horst Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Loenen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Ter Horst Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Ter Horst Vastgoed zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Ter Horst Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 449.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Ter Horst Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Ter Horst Vastgoed verkoopt

Ter Horst Vastgoed is het meeste actief in Loenen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Ter Horst Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Ter Horst Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Loenen 1 € 449.000

Type woningen die Ter Horst Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Ter Horst Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Ter Horst Vastgoed het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
33%
tussenwoning
33%
vrijstaande woning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ter Horst Vastgoed

Wat kost Ter Horst Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Ter Horst Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Ter Horst Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.400.

Waar is Ter Horst Vastgoed actief?

+

Ter Horst Vastgoed heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Loenen.

In welk prijssegment is Ter Horst Vastgoed actief?

+

Ter Horst Vastgoed is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Ter Horst Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 449.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Loenen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Loenen en vergelijkbaar is aan Ter Horst Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!