Stadhouder Makelaardij

Stadhouder Makelaardij is een makelaar gevestigd in Naarden. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Stadhouder Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Stadhouder Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Naarden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Stadhouder Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Stadhouder Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Stadhouder Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 731.000
  • Gemiddelde verkooptijd 61
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -265.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Stadhouder Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Stadhouder Makelaardij verkoopt

Stadhouder Makelaardij is het meeste actief in Naarden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Stadhouder Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Stadhouder Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almere 2 € 475.000
Huizen 2 € 1.235.000
Bussum 2 € 263.000
Naarden 1 € 499.000
Rotterdam 1 € 1.750.000

Type woningen die Stadhouder Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Stadhouder Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Stadhouder Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
27%
2 onder 1 kapwoning
20%
vrijstaande woning
20%
hoekwoning
13%
benedenwoning
7%
eindwoning
7%
galerijflat
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Stadhouder Makelaardij

Wat kost Stadhouder Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 11.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Stadhouder Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Stadhouder Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.700 en de € 5.500.

Waar is Stadhouder Makelaardij actief?

+

Stadhouder Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Almere, Huizen, Bussum, Naarden en Rotterdam.

In welk prijssegment is Stadhouder Makelaardij actief?

+

Stadhouder Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Stadhouder Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 731.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 8.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Naarden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Naarden en vergelijkbaar is aan Stadhouder Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!