Sijmons-Dolata

Sijmons-Dolata is een makelaar gevestigd in Harmelen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Sijmons-Dolata hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Sijmons-Dolata is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Harmelen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Sijmons-Dolata. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Sijmons-Dolata in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 516.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 364.000
  • Aantal transacties 27
Meer informatie over Sijmons-Dolata
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Sijmons-Dolata verkoopt

Sijmons-Dolata is het meeste actief in Harmelen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Sijmons-Dolata woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Sijmons-Dolata ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Harmelen 19 € 571.000
Utrecht 2 € 405.000
Zegveld 1 € 309.000
Niekerk 1 € 749.000
Ulft 1 € 259.000

Type woningen die Sijmons-Dolata verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Sijmons-Dolata diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Sijmons-Dolata het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
31%
2 onder 1 kapwoning
25%
hoekwoning
11%
eindwoning
8%
geschakelde woning
6%
penthouse
6%
portiekflat
6%
vrijstaande woning
6%
bovenwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Sijmons-Dolata

Wat kost Sijmons-Dolata bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Sijmons-Dolata voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Sijmons-Dolata je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is Sijmons-Dolata actief?

+

Sijmons-Dolata heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Harmelen, Utrecht, Zegveld, Niekerk en Ulft.

In welk prijssegment is Sijmons-Dolata actief?

+

Sijmons-Dolata is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Sijmons-Dolata actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 516.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Harmelen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Harmelen en vergelijkbaar is aan Sijmons-Dolata. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!