Scheele Makelaars

Scheele Makelaars is een makelaar gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Scheele Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Scheele Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nieuwerkerk aan den IJssel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Scheele Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Scheele Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 663.000
  • Gemiddelde verkooptijd 69
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 1.769.000
  • Aantal transacties 28
Meer informatie over Scheele Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Scheele Makelaars verkoopt

Scheele Makelaars is het meeste actief in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Scheele Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Scheele Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nieuwerkerk aan den IJssel 14 € 414.000
Rotterdam 9 € 1.187.000
‘s-Heer Hendrikskinderen 1 € 415.000
Zuid-Scharwoude 1 € 325.000
Ede 1 € 368.000

Type woningen die Scheele Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Scheele Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Scheele Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
55%
2 onder 1 kapwoning
18%
hoekwoning
13%
vrijstaande woning
8%
galerijflat
3%
maisonnette
3%
portiekflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Scheele Makelaars

Wat kost Scheele Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Scheele Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Scheele Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.300 en de € 5.000.

Waar is Scheele Makelaars actief?

+

Scheele Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam, ‘s-Heer Hendrikskinderen, Zuid-Scharwoude en Ede.

In welk prijssegment is Scheele Makelaars actief?

+

Scheele Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Scheele Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 663.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nieuwerkerk aan den IJssel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nieuwerkerk aan den IJssel en vergelijkbaar is aan Scheele Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!