Pieters NVM makelaar

Pieters NVM makelaar is een makelaar gevestigd in Den Helder. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Pieters NVM makelaar hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Pieters NVM makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Helder en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Pieters NVM makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Pieters NVM makelaar zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Pieters NVM makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 313.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 35.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Pieters NVM makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Pieters NVM makelaar verkoopt

Pieters NVM makelaar is het meeste actief in Den Helder. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Pieters NVM makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Pieters NVM makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Helder 5 € 304.000
Varik 1 € 525.000
Wieringerwaard 1 € 195.000
Amsterdam 1 € 269.000

Type woningen die Pieters NVM makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Pieters NVM makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Pieters NVM makelaar het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
45%
2 onder 1 kapwoning
27%
bovenwoning
9%
tussenverdieping
9%
vrijstaande woning
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Pieters NVM makelaar

Wat kost Pieters NVM makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Pieters NVM makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Pieters NVM makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.300.

Waar is Pieters NVM makelaar actief?

+

Pieters NVM makelaar heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Helder, Varik, Wieringerwaard en Amsterdam.

In welk prijssegment is Pieters NVM makelaar actief?

+

Pieters NVM makelaar is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Pieters NVM makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 313.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Helder

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Helder en vergelijkbaar is aan Pieters NVM makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!