Next-Makelaars

Next-Makelaars is een makelaar gevestigd in Purmerend. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Next-Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Next-Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Purmerend en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Next-Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Next-Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Next-Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 412.000
  • Gemiddelde verkooptijd 18
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -47.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Next-Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Next-Makelaars verkoopt

Next-Makelaars is het meeste actief in Purmerend. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Next-Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Next-Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Purmerend 6 € 407.000
Wognum 1 € 399.000
Hoorn 1 € 450.000

Type woningen die Next-Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Next-Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Next-Makelaars het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
25%
tussenwoning
25%
2 onder 1 kapwoning
13%
eindwoning
13%
halfvrijstaande woning
13%
portiekwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Next-Makelaars

Wat kost Next-Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Next-Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Next-Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Next-Makelaars actief?

+

Next-Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Purmerend, Wognum en Hoorn.

In welk prijssegment is Next-Makelaars actief?

+

Next-Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Next-Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 412.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Purmerend

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Purmerend en vergelijkbaar is aan Next-Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!