MVG Vastgoedbeheer B.V.

MVG Vastgoedbeheer B.V. is een makelaar gevestigd in Ridderkerk. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt MVG Vastgoedbeheer B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. MVG Vastgoedbeheer B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ridderkerk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van MVG Vastgoedbeheer B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij MVG Vastgoedbeheer B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties MVG Vastgoedbeheer B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 184.000
  • Gemiddelde verkooptijd 56
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over MVG Vastgoedbeheer B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar MVG Vastgoedbeheer B.V. verkoopt

MVG Vastgoedbeheer B.V. is het meeste actief in Ridderkerk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar MVG Vastgoedbeheer B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt MVG Vastgoedbeheer B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 1 € 199.000
Ridderkerk 1 € 169.000

Type woningen die MVG Vastgoedbeheer B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat MVG Vastgoedbeheer B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat MVG Vastgoedbeheer B.V. het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
50%
portiekflat
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in MVG Vastgoedbeheer B.V.

Wat kost MVG Vastgoedbeheer B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 1.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 2.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van MVG Vastgoedbeheer B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer MVG Vastgoedbeheer B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 900 en de € 1.400.

Waar is MVG Vastgoedbeheer B.V. actief?

+

MVG Vastgoedbeheer B.V. heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam en Ridderkerk.

In welk prijssegment is MVG Vastgoedbeheer B.V. actief?

+

MVG Vastgoedbeheer B.V. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar MVG Vastgoedbeheer B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 184.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ridderkerk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ridderkerk en vergelijkbaar is aan MVG Vastgoedbeheer B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!