Home & Heart Real Estate

Home & Heart Real Estate is een makelaar gevestigd in Alphen aan den Rijn. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Home & Heart Real Estate hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Home & Heart Real Estate is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Alphen aan den Rijn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Home & Heart Real Estate. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Home & Heart Real Estate zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Home & Heart Real Estate in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 285.000
  • Gemiddelde verkooptijd 12
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over Home & Heart Real Estate
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Home & Heart Real Estate verkoopt

Home & Heart Real Estate is het meeste actief in Alphen aan den Rijn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Home & Heart Real Estate woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Home & Heart Real Estate ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Alphen aan den Rijn 1 € 285.000

Type woningen die Home & Heart Real Estate verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Home & Heart Real Estate diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Home & Heart Real Estate het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Home & Heart Real Estate

Wat kost Home & Heart Real Estate bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Home & Heart Real Estate voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Home & Heart Real Estate je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.100.

Waar is Home & Heart Real Estate actief?

+

Home & Heart Real Estate heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Alphen aan den Rijn.

In welk prijssegment is Home & Heart Real Estate actief?

+

Home & Heart Real Estate is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Home & Heart Real Estate actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 285.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Alphen aan den Rijn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Alphen aan den Rijn en vergelijkbaar is aan Home & Heart Real Estate. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!