Gusto Casa

Gusto Casa is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Gusto Casa hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Gusto Casa is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Gusto Casa. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Gusto Casa in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 386.000
  • Gemiddelde verkooptijd 22
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 29.000
  • Aantal transacties 35
Meer informatie over Gusto Casa
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Gusto Casa verkoopt

Gusto Casa is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Gusto Casa woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Gusto Casa ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 34 € 382.000
De Meern 1 € 525.000

Type woningen die Gusto Casa verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Gusto Casa diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Gusto Casa het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
benedenwoning
21%
galerijflat
17%
bovenwoning
13%
portiekflat
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gusto Casa

Wat kost Gusto Casa bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Gusto Casa voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Gusto Casa je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Gusto Casa actief?

+

Gusto Casa heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht en De Meern.

In welk prijssegment is Gusto Casa actief?

+

Gusto Casa is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Gusto Casa actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 386.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan Gusto Casa. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!