Greeven NVM Makelaardij o.g.

Greeven NVM Makelaardij o.g. is een makelaar gevestigd in Zandvoort. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Greeven NVM Makelaardij o.g. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Greeven NVM Makelaardij o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zandvoort en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Greeven NVM Makelaardij o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Greeven NVM Makelaardij o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 528.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -56.000
  • Aantal transacties 82
Meer informatie over Greeven NVM Makelaardij o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Greeven NVM Makelaardij o.g. verkoopt

Greeven NVM Makelaardij o.g. is het meeste actief in Zandvoort. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Greeven NVM Makelaardij o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Greeven NVM Makelaardij o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zandvoort 79 € 514.000
Bloemendaal 1 € 1.595.000
Bentveld 1 € 815.000
Beverwijk 1 € 325.000

Type woningen die Greeven NVM Makelaardij o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Greeven NVM Makelaardij o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Greeven NVM Makelaardij o.g. het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
16%
tussenwoning
15%
hoekwoning
11%
benedenwoning
10%
maisonnette
10%
portiekflat
10%
2 onder 1 kapwoning
9%
vrijstaande woning
6%
bovenwoning
5%
halfvrijstaande woning
5%
penthouse
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Greeven NVM Makelaardij o.g.

Wat kost Greeven NVM Makelaardij o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Greeven NVM Makelaardij o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Greeven NVM Makelaardij o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 4.000.

Waar is Greeven NVM Makelaardij o.g. actief?

+

Greeven NVM Makelaardij o.g. heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zandvoort, Bloemendaal, Bentveld en Beverwijk.

In welk prijssegment is Greeven NVM Makelaardij o.g. actief?

+

Greeven NVM Makelaardij o.g. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Greeven NVM Makelaardij o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 528.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zandvoort

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zandvoort en vergelijkbaar is aan Greeven NVM Makelaardij o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!