Eigenwijs Makelaars

Eigenwijs Makelaars is een makelaar gevestigd in Zandvoort. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Eigenwijs Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Eigenwijs Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zandvoort en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Eigenwijs Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Eigenwijs Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 555.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -113.000
  • Aantal transacties 13
Meer informatie over Eigenwijs Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Eigenwijs Makelaars verkoopt

Eigenwijs Makelaars is het meeste actief in Zandvoort. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Eigenwijs Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Eigenwijs Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zandvoort 9 € 369.000
Haarlem 2 € 549.000
IJmuiden 1 € 299.000
Bloemendaal 1 € 2.495.000

Type woningen die Eigenwijs Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Eigenwijs Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Eigenwijs Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
56%
benedenwoning
11%
portiekwoning
11%
tussenverdieping
11%
vrijstaande woning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Eigenwijs Makelaars

Wat kost Eigenwijs Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Eigenwijs Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Eigenwijs Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.200.

Waar is Eigenwijs Makelaars actief?

+

Eigenwijs Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zandvoort, Haarlem, IJmuiden en Bloemendaal.

In welk prijssegment is Eigenwijs Makelaars actief?

+

Eigenwijs Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Eigenwijs Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 555.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zandvoort

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zandvoort en vergelijkbaar is aan Eigenwijs Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!