Goudriaan makelaardij

Goudriaan makelaardij is een makelaar gevestigd in Egmond aan Zee. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Goudriaan makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Goudriaan makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Egmond aan Zee en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Goudriaan makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Goudriaan makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Goudriaan makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 595.000
  • Gemiddelde verkooptijd 140
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 675.000
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over Goudriaan makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Goudriaan makelaardij verkoopt

Goudriaan makelaardij is het meeste actief in Egmond aan Zee. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Goudriaan makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Goudriaan makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Schoorl 1 € 950.000
Heerhugowaard 1 € 325.000
Alkmaar 1 € 350.000
Egmond aan Zee 1 € 900.000
Zaandam 1 € 450.000

Type woningen die Goudriaan makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Goudriaan makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Goudriaan makelaardij het meeste verkoopt is halfvrijstaande woning.

halfvrijstaande woning
25%
portiekwoning
25%
tussenwoning
25%
vrijstaande woning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Goudriaan makelaardij

Wat kost Goudriaan makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Goudriaan makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Goudriaan makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.000 en de € 4.500.

Waar is Goudriaan makelaardij actief?

+

Goudriaan makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Schoorl, Heerhugowaard, Alkmaar, Egmond aan Zee en Zaandam.

In welk prijssegment is Goudriaan makelaardij actief?

+

Goudriaan makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Goudriaan makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 595.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Egmond aan Zee

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Egmond aan Zee en vergelijkbaar is aan Goudriaan makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!