Makelaars in Egmond aan Zee

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Egmond aan Zee, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Egmond aan Zee. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Egmond aan Zee helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Egmond aan Zee.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Egmond aan Zee zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Egmond aan Zee afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 506.000
 • Gemiddelde verkooptijd 54
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 78.000
 • Aantal transacties 52
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Egmond aan Zee
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Egmond aan Zee

In Egmond aan Zee is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 526.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 78.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Egmond aan Zee.

Bij de verkoop van een huis in Egmond aan Zee is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 91 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 526.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Egmond aan Zee. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Egmond aan Zee weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 506.000.

Het meest voorkomende energielabel in Egmond aan Zee is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Egmond aan Zee. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Egmond aan Zee

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Egmond aan Zee? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Egmond aan Zee. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Winkel & Buis makelaars en taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Egmond aan Zee, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Egmond aan Zee.

Populaire buurten in Egmond aan Zee

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Egmond aan Zee? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Egmond aan Zee. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Egmond aan Zee

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 466.000
  Woningen verkocht
  33
 • 2. Zuid I en II

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 490.000
  Woningen verkocht
  11
 • 3. Sportlaan

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 694.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Egmond aan Zee

In Egmond aan Zee zijn de afgelopen maand 52 woningen verkocht. Makelaar Winkel & Buis makelaars en taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Egmond aan Zee.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Zwartendijk 9 123makelaar € 1.175.000
Zwartendijk 9 123ERAmakelaar € 1.175.000
Dennenlaan 11 a Goudriaan makelaardij € 900.000
Zwartendijk 13 Winkel & Buis makelaars en taxateurs € 795.000
Trompstraat 12 Winkel & Buis makelaars en taxateurs € 789.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Egmond aan Zee

Hoeveel makelaars zijn er actief in Egmond aan Zee?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Egmond aan Zee. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Egmond aan Zee.

Wat kost een makelaar in Egmond aan Zee?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Egmond aan Zee is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Egmond aan Zee van € 5.100 tot € 6.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Egmond aan Zee?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Egmond aan Zee zijn € 2.500 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Egmond aan Zee?

+

De meest verkopende makelaar van Egmond aan Zee is Winkel & Buis makelaars en taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Egmond aan Zee zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Egmond aan Zee?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Egmond aan Zee aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Egmond aan Zee.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!