Frank Sweegers Makelaardij

Frank Sweegers Makelaardij is een makelaar gevestigd in Breda. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Frank Sweegers Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Frank Sweegers Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Breda en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Frank Sweegers Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Frank Sweegers Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 444.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 83.000
  • Aantal transacties 32
Meer informatie over Frank Sweegers Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Frank Sweegers Makelaardij verkoopt

Frank Sweegers Makelaardij is het meeste actief in Breda. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Frank Sweegers Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Frank Sweegers Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Breda 20 € 387.000
Bavel 6 € 687.000
Rijsbergen 1 € 469.000
Chaam 1 € 399.000
Rucphen 1 € 210.000

Type woningen die Frank Sweegers Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Frank Sweegers Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Frank Sweegers Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
41%
2 onder 1 kapwoning
30%
hoekwoning
7%
portiekwoning
7%
vrijstaande woning
7%
galerijflat
4%
halfvrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Frank Sweegers Makelaardij

Wat kost Frank Sweegers Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Frank Sweegers Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Frank Sweegers Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Frank Sweegers Makelaardij actief?

+

Frank Sweegers Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Breda, Bavel, Rijsbergen, Chaam en Rucphen.

In welk prijssegment is Frank Sweegers Makelaardij actief?

+

Frank Sweegers Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Frank Sweegers Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 444.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Breda

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Breda en vergelijkbaar is aan Frank Sweegers Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!