De Ruyter Makelaardij

De Ruyter Makelaardij is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Ruyter Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Ruyter Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Ruyter Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij De Ruyter Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties De Ruyter Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 570.000
  • Gemiddelde verkooptijd 92
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over De Ruyter Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar De Ruyter Makelaardij verkoopt

De Ruyter Makelaardij is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Ruyter Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Ruyter Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zaandam 1 € 785.000
Amsterdam 1 € 355.000

Type woningen die De Ruyter Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Ruyter Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Ruyter Makelaardij het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
50%
tussenwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Ruyter Makelaardij

Wat kost De Ruyter Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Ruyter Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Ruyter Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.900 en de € 4.300.

Waar is De Ruyter Makelaardij actief?

+

De Ruyter Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zaandam en Amsterdam.

In welk prijssegment is De Ruyter Makelaardij actief?

+

De Ruyter Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Ruyter Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 570.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan De Ruyter Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!