de Ruijter / Je Makelaar

de Ruijter / Je Makelaar is een makelaar gevestigd in Brunssum. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt de Ruijter / Je Makelaar hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. de Ruijter / Je Makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Brunssum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van de Ruijter / Je Makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties de Ruijter / Je Makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 258.000
  • Gemiddelde verkooptijd 82
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -9.000
  • Aantal transacties 59
Meer informatie over de Ruijter / Je Makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar de Ruijter / Je Makelaar verkoopt

de Ruijter / Je Makelaar is het meeste actief in Brunssum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar de Ruijter / Je Makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt de Ruijter / Je Makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Brunssum 43 € 247.000
Landgraaf 4 € 313.000
Geleen 3 € 356.000
Sittard 2 € 289.000
Kerkrade 2 € 175.000

Type woningen die de Ruijter / Je Makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat de Ruijter / Je Makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat de Ruijter / Je Makelaar het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
39%
tussenwoning
29%
vrijstaande woning
14%
hoekwoning
10%
galerijflat
4%
bovenwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in de Ruijter / Je Makelaar

Wat kost de Ruijter / Je Makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van de Ruijter / Je Makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer de Ruijter / Je Makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 1.900.

Waar is de Ruijter / Je Makelaar actief?

+

de Ruijter / Je Makelaar heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Brunssum, Landgraaf, Geleen, Sittard en Kerkrade.

In welk prijssegment is de Ruijter / Je Makelaar actief?

+

de Ruijter / Je Makelaar is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar de Ruijter / Je Makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 258.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Brunssum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Brunssum en vergelijkbaar is aan de Ruijter / Je Makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!