De makelaar van morgen

De makelaar van morgen is een makelaar gevestigd in Kattendijke. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De makelaar van morgen hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De makelaar van morgen is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Kattendijke en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De makelaar van morgen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij De makelaar van morgen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties De makelaar van morgen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 380.000
  • Gemiddelde verkooptijd 19
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over De makelaar van morgen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar De makelaar van morgen verkoopt

De makelaar van morgen is het meeste actief in Kattendijke. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De makelaar van morgen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De makelaar van morgen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Kruiningen 1 € 265.000
Kattendijke 1 € 495.000

Type woningen die De makelaar van morgen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De makelaar van morgen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De makelaar van morgen het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
50%
hoekwoning
50%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De makelaar van morgen

Wat kost De makelaar van morgen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De makelaar van morgen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De makelaar van morgen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is De makelaar van morgen actief?

+

De makelaar van morgen heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Kruiningen en Kattendijke.

In welk prijssegment is De makelaar van morgen actief?

+

De makelaar van morgen is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De makelaar van morgen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 380.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Kattendijke

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Kattendijke en vergelijkbaar is aan De makelaar van morgen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!