Dam en Hooft Makelaars

Dam en Hooft Makelaars is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dam en Hooft Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Dam en Hooft Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dam en Hooft Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dam en Hooft Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 457.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -55.000
  • Aantal transacties 34
Meer informatie over Dam en Hooft Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Dam en Hooft Makelaars verkoopt

Dam en Hooft Makelaars is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dam en Hooft Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dam en Hooft Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 28 € 434.000
Zeist 2 € 522.000
Baarn 2 € 643.000
Zaandam 2 € 518.000

Type woningen die Dam en Hooft Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dam en Hooft Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dam en Hooft Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
24%
2 onder 1 kapwoning
16%
portiekwoning
16%
hoekwoning
12%
benedenwoning
8%
bovenwoning
8%
galerijflat
8%
eindwoning
4%
maisonnette
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dam en Hooft Makelaars

Wat kost Dam en Hooft Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dam en Hooft Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dam en Hooft Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Dam en Hooft Makelaars actief?

+

Dam en Hooft Makelaars heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht, Zeist, Baarn en Zaandam.

In welk prijssegment is Dam en Hooft Makelaars actief?

+

Dam en Hooft Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dam en Hooft Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 457.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan Dam en Hooft Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!