Braakman Makelaars

Braakman Makelaars is een makelaar gevestigd in Oostzaan. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Braakman Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Braakman Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oostzaan en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Braakman Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Braakman Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Braakman Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 498.000
  • Gemiddelde verkooptijd 43
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Braakman Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Braakman Makelaars verkoopt

Braakman Makelaars is het meeste actief in Oostzaan. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Braakman Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Braakman Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oostzaan 8 € 532.000
Zaandam 2 € 362.000

Type woningen die Braakman Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Braakman Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Braakman Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
60%
2 onder 1 kapwoning
20%
hoekwoning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Braakman Makelaars

Wat kost Braakman Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Braakman Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Braakman Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.700.

Waar is Braakman Makelaars actief?

+

Braakman Makelaars heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oostzaan en Zaandam.

In welk prijssegment is Braakman Makelaars actief?

+

Braakman Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Braakman Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 498.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oostzaan

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oostzaan en vergelijkbaar is aan Braakman Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!