All in Housing

All in Housing is een makelaar gevestigd in Maarssen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt All in Housing hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. All in Housing is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Maarssen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van All in Housing. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij All in Housing zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties All in Housing in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 297.000
  • Gemiddelde verkooptijd 82
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 1
Meer informatie over All in Housing
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar All in Housing verkoopt

All in Housing is het meeste actief in Maarssen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar All in Housing woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt All in Housing ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almere 1 € 297.000

Type woningen die All in Housing verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat All in Housing diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat All in Housing het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in All in Housing

Wat kost All in Housing bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van All in Housing voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer All in Housing je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.200.

Waar is All in Housing actief?

+

All in Housing heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Almere.

In welk prijssegment is All in Housing actief?

+

All in Housing is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar All in Housing actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 297.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Maarssen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Maarssen en vergelijkbaar is aan All in Housing. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!