Makelaars in Maasdam

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Maasdam, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Maasdam. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Maasdam helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Maasdam Woonkern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Maasdam zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Maasdam afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 426.000
 • Gemiddelde verkooptijd 40
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -111.000
 • Aantal transacties 27
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Maasdam
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Maasdam

In Maasdam is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 442.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -111.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Maasdam.

Bij de verkoop van een huis in Maasdam is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 111 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 442.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Maasdam. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Maasdam weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 426.000.

Het meest voorkomende energielabel in Maasdam is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Maasdam. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Maasdam

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Maasdam? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Maasdam. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij de Jong B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Maasdam, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Maasdam.

 • Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 627.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 384.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 412.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  9 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 344.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Maasdam

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Maasdam? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Maasdam. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Maasdam Woonkern

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 435.000
  Woningen verkocht
  25
 • 2. Maasdam Buitengebied

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 313.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Maasdam

In Maasdam zijn de afgelopen maand 27 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij de Jong B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Maasdam.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Vlasoever 42 Vrieling Makelaardij € 1.150.000
Binnenmaasoever 12 Makelaardij de Jong B.V. € 895.000
Hof van Weede 17 Makelaardij de Jong B.V. € 769.500
Dorpsstraat 67 A Vrieling Makelaardij € 675.000
Sportlaan 14 MarQuis Makelaars & Taxateurs € 575.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Maasdam

Hoeveel makelaars zijn er actief in Maasdam?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Maasdam. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Maasdam.

Wat kost een makelaar in Maasdam?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Maasdam is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Maasdam van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Maasdam?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Maasdam zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Maasdam?

+

De meest verkopende makelaar van Maasdam is Makelaardij de Jong B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Maasdam zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Maasdam?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Maasdam aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Maasdam.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!