Makelaars in Rilland

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Rilland, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 14 makelaars actief geweest in Rilland. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Rilland helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Rilland - Kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Rilland zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Rilland afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 296.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 108.000
 • Aantal transacties 20
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Rilland
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Rilland

In Rilland is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 360.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 108.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Rilland.

Bij de verkoop van een huis in Rilland is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 116 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 360.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Rilland. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Rilland weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 296.000.

Het meest voorkomende energielabel in Rilland is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Rilland. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Rilland

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Rilland? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Rilland. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Neeskens Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Rilland, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Rilland.

 • Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 225.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 287.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 275.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 289.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Rilland

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Rilland? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Rilland. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Rilland - Kern

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 249.000
  Woningen verkocht
  13
 • 2. Rilland - Werfkampen

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 370.000
  Woningen verkocht
  5
 • 3. Verspreide huizen Rilland

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 418.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Rilland

In Rilland zijn de afgelopen maand 20 woningen verkocht. Makelaar Neeskens Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Rilland.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oude Rijksweg 40 F. Vermeulen makelaardij & taxatie € 535.000
Vluchtenborch 2 Neeskens Makelaars € 499.000
Gardiaanhof 11 Ilse Vastgoed € 435.000
Sint Felixstraat 32 Neeskens Makelaars € 369.000
Adriaan Butijnweg 33 Neeskens Makelaars € 325.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rilland

Hoeveel makelaars zijn er actief in Rilland?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 14 makelaars actief geweest in Rilland. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Rilland.

Wat kost een makelaar in Rilland?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Rilland is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Rilland van € 3.000 tot € 3.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Rilland?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Rilland zijn € 1.500 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Rilland?

+

De meest verkopende makelaar van Rilland is Neeskens Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Rilland zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Rilland?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Rilland aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Rilland.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!