Makelaars in Nieuwdorp

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nieuwdorp, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Nieuwdorp. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nieuwdorp helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Nieuwdorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nieuwdorp zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Nieuwdorp zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Nieuwdorp afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 428.000
 • Gemiddelde verkooptijd 50
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -460.000
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nieuwdorp
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nieuwdorp

In Nieuwdorp is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 335.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -460.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Nieuwdorp.

Bij de verkoop van een huis in Nieuwdorp is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 107 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 335.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nieuwdorp. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nieuwdorp weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 428.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nieuwdorp is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nieuwdorp. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nieuwdorp

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nieuwdorp? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nieuwdorp. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Schinkel de Weerd Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nieuwdorp, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nieuwdorp.

Populaire buurten in Nieuwdorp

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nieuwdorp? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nieuwdorp. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Nieuwdorp

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 358.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Buitengebied Nieuwdorp

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 545.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Nieuwdorp

In Nieuwdorp zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar Schinkel de Weerd Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nieuwdorp.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hertenweg 49 Neeskens Makelaars € 795.000
Lewedijk 2 Makelaarskantoor Wisse Vastgoed € 745.000
Coudorp 16 Van den Ouden Makelaars € 695.000
Ring 12 Schinkel de Weerd Makelaardij € 350.000
Hertenweg 23 Stad & Zeeland NVM Makelaars € 249.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nieuwdorp

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nieuwdorp?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Nieuwdorp. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nieuwdorp.

Wat kost een makelaar in Nieuwdorp?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nieuwdorp is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nieuwdorp van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nieuwdorp?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nieuwdorp zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nieuwdorp?

+

De meest verkopende makelaar van Nieuwdorp is Schinkel de Weerd Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nieuwdorp zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nieuwdorp?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nieuwdorp aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nieuwdorp.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!