Makelaars in Tienhoven aan de Lek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Tienhoven aan de Lek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Tienhoven aan de Lek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Tienhoven aan de Lek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Tienhoven aan de Lek kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Tienhoven aan de Lek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Tienhoven aan de Lek zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Tienhoven aan de Lek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 582.000
 • Gemiddelde verkooptijd 25
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Tienhoven aan de Lek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Tienhoven aan de Lek

In Tienhoven aan de Lek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Tienhoven aan de Lek.

Bij de verkoop van een huis in Tienhoven aan de Lek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 125 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Tienhoven aan de Lek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Tienhoven aan de Lek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 582.000.

Het meest voorkomende energielabel in Tienhoven aan de Lek is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Tienhoven aan de Lek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Tienhoven aan de Lek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Tienhoven aan de Lek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Tienhoven aan de Lek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hofstede Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Tienhoven aan de Lek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Tienhoven aan de Lek.

Populaire buurten in Tienhoven aan de Lek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Tienhoven aan de Lek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Tienhoven aan de Lek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Tienhoven aan de Lek kern

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 463.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Hogewaard

  Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 684.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Tienhoven aan de Lek buitengebied

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 660.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Tienhoven aan de Lek

In Tienhoven aan de Lek zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Hofstede Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Tienhoven aan de Lek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kerkweg 15 Overduin Makelaardij € 849.000
Lekdijk 25 Brecheisen Makelaars € 820.000
Kweldam 60 Hofstede Makelaardij € 519.000
Amelia'slaan 4 Overduin Makelaardij € 519.000
Lekdijk 29 29 A LAND-HUIS B.V. makelaardij o.z. € 500.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Tienhoven aan de Lek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Tienhoven aan de Lek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Tienhoven aan de Lek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Tienhoven aan de Lek.

Wat kost een makelaar in Tienhoven aan de Lek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Tienhoven aan de Lek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Tienhoven aan de Lek van € 5.800 tot € 7.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Tienhoven aan de Lek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Tienhoven aan de Lek zijn € 2.900 a € 4.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Tienhoven aan de Lek?

+

De meest verkopende makelaar van Tienhoven aan de Lek is Hofstede Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Tienhoven aan de Lek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Tienhoven aan de Lek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Tienhoven aan de Lek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Tienhoven aan de Lek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!