Overduin Makelaardij

Overduin Makelaardij is een makelaar gevestigd in Giessenburg. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Overduin Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Overduin Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Giessenburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Overduin Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Overduin Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 406.000
  • Gemiddelde verkooptijd 25
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 134.000
  • Aantal transacties 33
Meer informatie over Overduin Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Overduin Makelaardij verkoopt

Overduin Makelaardij is het meeste actief in Giessenburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Overduin Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Overduin Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Giessenburg 7 € 450.000
Ameide 4 € 342.000
Langerak 2 € 575.000
Nieuwpoort 2 € 330.000
Groot-Ammers 2 € 338.000

Type woningen die Overduin Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Overduin Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Overduin Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
44%
vrijstaande woning
25%
hoekwoning
16%
2 onder 1 kapwoning
6%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
6%
geschakelde woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Overduin Makelaardij

Wat kost Overduin Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Overduin Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Overduin Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Overduin Makelaardij actief?

+

Overduin Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Giessenburg, Ameide, Langerak, Nieuwpoort en Groot-Ammers.

In welk prijssegment is Overduin Makelaardij actief?

+

Overduin Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Overduin Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 406.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Giessenburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Giessenburg en vergelijkbaar is aan Overduin Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!