Makelaars in Groot-Ammers

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Groot-Ammers, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Groot-Ammers. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Groot-Ammers helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Groot-Ammers-Dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Groot-Ammers zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Groot-Ammers afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 424.000
 • Gemiddelde verkooptijd 50
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -55.000
 • Aantal transacties 38
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Groot-Ammers
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Groot-Ammers

In Groot-Ammers is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 333.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -55.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Groot-Ammers.

Bij de verkoop van een huis in Groot-Ammers is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 128 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 333.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Groot-Ammers. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Groot-Ammers weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 424.000.

Het meest voorkomende energielabel in Groot-Ammers is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Groot-Ammers. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Groot-Ammers

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Groot-Ammers? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Groot-Ammers. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hofstede Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Groot-Ammers, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Groot-Ammers.

 • Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 381.000
  Woningen verkocht
  6
 • Verkooptijd
  91 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 331.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 562.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  69 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 452.000
  Woningen verkocht
  3

Populaire buurten in Groot-Ammers

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Groot-Ammers? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Groot-Ammers. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Groot-Ammers-Dorp

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 391.000
  Woningen verkocht
  35
 • 2. Dijkgebied-Groot-Ammers

  Verkooptijd
  189 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 739.000
  Woningen verkocht
  1
 • 3. Groot-Ammers-Graafland

  Verkooptijd
  121 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 699.000
  Woningen verkocht
  1
 • 4. Groot-Ammers-Buitengebied-Noord

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 969.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Groot-Ammers

In Groot-Ammers zijn de afgelopen maand 38 woningen verkocht. Makelaar Hofstede Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Groot-Ammers.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Liesveld 7 Kooyman Eigen Huis B.V. € 969.000
Veersedijk 21 Hofstede Makelaardij € 739.000
Essenweg 2 Hofstede Makelaardij € 699.000
Gelkenes 17 Schep Makelaardij | NVM Buitenstate € 690.000
Graafland 29 Hofstede Makelaardij € 569.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Groot-Ammers

Hoeveel makelaars zijn er actief in Groot-Ammers?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Groot-Ammers. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Groot-Ammers.

Wat kost een makelaar in Groot-Ammers?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Groot-Ammers is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Groot-Ammers van € 4.200 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Groot-Ammers?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Groot-Ammers zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Groot-Ammers?

+

De meest verkopende makelaar van Groot-Ammers is Hofstede Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Groot-Ammers zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Groot-Ammers?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Groot-Ammers aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Groot-Ammers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!