2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht

2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht is een makelaar gevestigd in Papendrecht. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt 2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. 2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Papendrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van 2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties 2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 320.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 62.000
  • Aantal transacties 50
Meer informatie over 2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar 2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht verkoopt

2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht is het meeste actief in Papendrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar 2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt 2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Papendrecht 34 € 322.000
Dordrecht 7 € 286.000
Sliedrecht 5 € 299.000
Kinderdijk 1 € 315.000
Groot-Ammers 1 € 315.000

Type woningen die 2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat 2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat 2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
hoekwoning
25%
portiekwoning
9%
galerijflat
7%
2 onder 1 kapwoning
2%
eindwoning
2%
maisonnette
2%
vrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in 2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht

Wat kost 2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van 2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer 2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is 2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht actief?

+

2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Papendrecht, Dordrecht, Sliedrecht, Kinderdijk en Groot-Ammers.

In welk prijssegment is 2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht actief?

+

2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar 2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 320.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Papendrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Papendrecht en vergelijkbaar is aan 2M Van Ekeren Kuiper Papendrecht. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!