Makelaars in Mariaparochie

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Mariaparochie, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Mariaparochie. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Mariaparochie helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Mariaparochie.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Mariaparochie zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Mariaparochie zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Mariaparochie afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 350.000
 • Gemiddelde verkooptijd 84
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Mariaparochie
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Mariaparochie

In Mariaparochie is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 569.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Mariaparochie.

Bij de verkoop van een huis in Mariaparochie is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 0 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 569.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Mariaparochie. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Mariaparochie weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 350.000.

Het meest voorkomende energielabel in Mariaparochie is . Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Mariaparochie. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Mariaparochie

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Mariaparochie? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Mariaparochie. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat WitteWoning Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Mariaparochie, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Mariaparochie.

Populaire buurten in Mariaparochie

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Mariaparochie? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Mariaparochie. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Mariaparochie

  Verkooptijd
  84 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  1

Top 1 woningen verkocht in Mariaparochie

In Mariaparochie zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar WitteWoning Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Mariaparochie.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Stobbengoor 22 WitteWoning Makelaars € 349.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mariaparochie

Hoeveel makelaars zijn er actief in Mariaparochie?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Mariaparochie. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Mariaparochie.

Wat kost een makelaar in Mariaparochie?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Mariaparochie is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Mariaparochie van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Mariaparochie?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Mariaparochie zijn € 1.800 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Mariaparochie?

+

De meest verkopende makelaar van Mariaparochie is WitteWoning Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Mariaparochie zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Mariaparochie?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Mariaparochie aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Mariaparochie.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!