Makelaars in Kloosterhaar

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kloosterhaar, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Kloosterhaar. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kloosterhaar helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kloosterhaar Kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kloosterhaar zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Kloosterhaar afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 352.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 145.000
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kloosterhaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kloosterhaar

In Kloosterhaar is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 370.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 145.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Kloosterhaar.

Bij de verkoop van een huis in Kloosterhaar is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 118 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 370.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kloosterhaar. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kloosterhaar weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 352.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kloosterhaar is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kloosterhaar. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kloosterhaar

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kloosterhaar? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kloosterhaar. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Vrieling Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Kloosterhaar, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kloosterhaar.

Populaire buurten in Kloosterhaar

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kloosterhaar? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kloosterhaar. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kloosterhaar Kern

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 302.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Verspreide huizen Kloosterhaar

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 486.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Kloosterhaar

In Kloosterhaar zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar Vrieling Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kloosterhaar.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Crullsweg 2 Vrieling Makelaardij € 549.000
Verlengde Broekdijk 8 WeustHuis Makelaardij € 485.000
Breeslootdijk 12 Vrieling Makelaardij € 425.000
Kleinhaar 63 WeustHuis Makelaardij € 389.000
Dorpsstraat 58 Oosterhave Makelaars en Financiële Dienstverlening € 375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kloosterhaar

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kloosterhaar?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Kloosterhaar. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kloosterhaar.

Wat kost een makelaar in Kloosterhaar?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kloosterhaar is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kloosterhaar van € 3.500 tot € 4.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kloosterhaar?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kloosterhaar zijn € 1.800 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kloosterhaar?

+

De meest verkopende makelaar van Kloosterhaar is Vrieling Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kloosterhaar zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kloosterhaar?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kloosterhaar aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kloosterhaar.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!