Makelaars in Vessem

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Vessem, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Vessem. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Vessem helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Vessem-kom.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Vessem zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Vessem zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Vessem afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 563.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Vessem
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Vessem

In Vessem is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Vessem.

Bij de verkoop van een huis in Vessem is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 179 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Vessem. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Vessem weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 563.000.

Het meest voorkomende energielabel in Vessem is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Vessem. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Vessem

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Vessem? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Vessem. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Box Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Vessem, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Vessem.

Populaire buurten in Vessem

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Vessem? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Vessem. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Vessem-kom

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 563.000
  Woningen verkocht
  10

Top 5 woningen verkocht in Vessem

In Vessem zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Box Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Vessem.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Servatiusstraat 15 Box Makelaardij € 829.000
Mr de la Courtstraat 7 Carré De Wit makelaardij € 700.000
Flinkert 8 W. Heeren Makelaardij € 675.000
Jan Smuldersstraat 27 b W. Heeren Makelaardij € 650.000
Jan Smuldersstraat 18 Vosters Onroerend Goed bv € 629.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vessem

Hoeveel makelaars zijn er actief in Vessem?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Vessem. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Vessem.

Wat kost een makelaar in Vessem?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Vessem is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Vessem van € 5.600 tot € 6.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Vessem?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Vessem zijn € 2.800 a € 4.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Vessem?

+

De meest verkopende makelaar van Vessem is Box Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Vessem zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Vessem?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Vessem aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Vessem.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!