Makelaars in Ulvenhout AC

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ulvenhout AC, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Ulvenhout AC. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ulvenhout AC helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ulvenhout AC.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ulvenhout AC zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Ulvenhout AC zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Ulvenhout AC afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 877.000
 • Gemiddelde verkooptijd 56
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ulvenhout AC
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ulvenhout AC

In Ulvenhout AC is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 410.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Ulvenhout AC.

Bij de verkoop van een huis in Ulvenhout AC is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 220 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 410.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ulvenhout AC. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ulvenhout AC weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 877.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ulvenhout AC is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ulvenhout AC. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ulvenhout AC

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ulvenhout AC? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ulvenhout AC. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Steverink en partners de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Ulvenhout AC, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ulvenhout AC.

 • Verkooptijd
  147 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 839.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 498.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.075.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Ulvenhout AC

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ulvenhout AC? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ulvenhout AC. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ulvenhout AC

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 877.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Ulvenhout AC

In Ulvenhout AC zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Steverink en partners verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Ulvenhout AC.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Cauwelaerseweg 4 A Steverink en partners € 1.095.000
Cauwelaerseweg 23 Storimans en Partners € 1.075.000
Heistraat 14 Schalk Makelaardij € 839.000
Cauwelaerseweg 3 Hendriks Makelaardij € 498.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ulvenhout AC

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ulvenhout AC?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Ulvenhout AC. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ulvenhout AC.

Wat kost een makelaar in Ulvenhout AC?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ulvenhout AC is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ulvenhout AC van € 8.800 tot € 10.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ulvenhout AC?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ulvenhout AC zijn € 4.400 a € 6.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ulvenhout AC?

+

De meest verkopende makelaar van Ulvenhout AC is Steverink en partners. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ulvenhout AC zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ulvenhout AC?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ulvenhout AC aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ulvenhout AC.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!