Makelaars in Hooge Mierde

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hooge Mierde, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Hooge Mierde. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hooge Mierde helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hooge Mierde.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hooge Mierde zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Hooge Mierde zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Hooge Mierde afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 439.000
 • Gemiddelde verkooptijd 29
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hooge Mierde
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hooge Mierde

In Hooge Mierde is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 368.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Hooge Mierde.

Bij de verkoop van een huis in Hooge Mierde is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 125 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 368.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hooge Mierde. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hooge Mierde weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 439.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hooge Mierde is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hooge Mierde. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hooge Mierde

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hooge Mierde? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hooge Mierde. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Hooge Mierde, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hooge Mierde.

Populaire buurten in Hooge Mierde

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hooge Mierde? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hooge Mierde. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hooge Mierde

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 443.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Verspreide huizen Hooge Mierde

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 410.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Hooge Mierde

In Hooge Mierde zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hooge Mierde.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kerkstraat 6 c Box Makelaardij € 575.000
Leendestraat 10 Box Makelaardij € 529.000
Leendestraat 2 Revast Makelaardij € 525.000
Leendestraat 7 Revast Makelaardij € 515.000
Bremakkers 1 Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars € 450.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hooge Mierde

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hooge Mierde?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Hooge Mierde. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hooge Mierde.

Wat kost een makelaar in Hooge Mierde?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hooge Mierde is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hooge Mierde van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hooge Mierde?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hooge Mierde zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hooge Mierde?

+

De meest verkopende makelaar van Hooge Mierde is Nathalie van Gisbergen Lommers Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hooge Mierde zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hooge Mierde?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hooge Mierde aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hooge Mierde.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!