Makelaars in Wessem

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Wessem, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Wessem. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Wessem helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Wessem.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Wessem zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Wessem afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 350.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -22.000
 • Aantal transacties 14
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Wessem
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Wessem

In Wessem is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 333.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -22.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Wessem.

Bij de verkoop van een huis in Wessem is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 158 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 333.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Wessem. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Wessem weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 350.000.

Het meest voorkomende energielabel in Wessem is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Wessem. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Wessem

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Wessem? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Wessem. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kockelkorn Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Wessem, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Wessem.

 • Makelaar Jeroen

  2. Makelaar Jeroen

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 352.000
  Woningen verkocht
  2
 • Jack Frenken makelaars en adviseurs

  3. Jack Frenken makelaars en adviseurs

  Verkooptijd
  69 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 470.000
  Woningen verkocht
  2
 • Reuvers Makelaardij B.V.

  4. Reuvers Makelaardij B.V.

  Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 238.000
  Woningen verkocht
  1
 • Maasland Makelaardij

  5. Maasland Makelaardij

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 285.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Wessem

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Wessem? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Wessem. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Wessem

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  14

Top 5 woningen verkocht in Wessem

In Wessem zijn de afgelopen maand 14 woningen verkocht. Makelaar Kockelkorn Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Wessem.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Maasstraat 11 Dwars Makelaars | Qualis € 595.000
Hofstraat 32 Jack Frenken makelaars en adviseurs € 595.000
De Greend 2 Kockelkorn Makelaardij € 485.000
Molenweg 14 Sjoerd Jacobs Makelaardij en Taxaties € 465.000
Pol 4 Makelaar Jeroen € 425.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wessem

Hoeveel makelaars zijn er actief in Wessem?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Wessem. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Wessem.

Wat kost een makelaar in Wessem?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Wessem is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Wessem van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Wessem?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Wessem zijn € 1.800 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Wessem?

+

De meest verkopende makelaar van Wessem is Kockelkorn Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Wessem zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Wessem?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Wessem aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Wessem.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!