Makelaars in Lomm

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lomm, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Lomm. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lomm helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Lomm.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lomm zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Lomm zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Lomm afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 378.000
 • Gemiddelde verkooptijd 73
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -22.000
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lomm
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lomm

In Lomm is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 341.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -22.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Lomm.

Bij de verkoop van een huis in Lomm is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 178 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 341.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lomm. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lomm weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 378.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lomm is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lomm. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lomm

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lomm? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lomm. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Ankie ! de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Lomm, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lomm.

 • Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 356.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  89 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 420.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  141 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 299.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Lomm

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lomm? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lomm. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Lomm

  Verkooptijd
  70 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 371.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Verspreide huizen Lomm

  Verkooptijd
  89 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 420.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Lomm

In Lomm zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Ankie ! verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Lomm.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Op de Diep 22 Makelaardij Ankie ! € 450.000
Maaszicht - kavel 50 plan Meulenveld VeTeBe B.V. € 420.000
Bosbergstraat 82 Makelaardij Ankie ! € 415.000
Wittebergstraat 19 Poels Makelaars € 362.500
Maaszicht 15 Poels Makelaars € 350.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lomm

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lomm?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Lomm. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lomm.

Wat kost een makelaar in Lomm?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lomm is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lomm van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lomm?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lomm zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lomm?

+

De meest verkopende makelaar van Lomm is Makelaardij Ankie !. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lomm zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lomm?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lomm aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lomm.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!