Makelaars in Heibloem

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Heibloem, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Heibloem. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Heibloem helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Heibloem.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Heibloem zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Heibloem zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Heibloem afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 339.000
 • Gemiddelde verkooptijd 39
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 157.000
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Heibloem
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Heibloem

In Heibloem is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 470.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 157.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Heibloem.

Bij de verkoop van een huis in Heibloem is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 105 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 470.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Heibloem. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Heibloem weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 339.000.

Het meest voorkomende energielabel in Heibloem is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Heibloem. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Heibloem

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Heibloem? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Heibloem. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Dirk Hendriks Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Heibloem, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Heibloem.

Populaire buurten in Heibloem

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Heibloem? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Heibloem. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Heibloem

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 295.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Verspreide huizen Heibloem

  Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 695.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Heibloem

In Heibloem zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Dirk Hendriks Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Heibloem.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Karreveld 9 Van Santvoort Makelaars € 695.000
Brummenböske 9 Fraai makelaardij & woonadvies € 380.000
Elzenweike 1 Dirk Hendriks Makelaardij € 375.000
Sint Isidoorstraat 6 Casa Nostra Makelaardij b.v. € 325.000
Brummenböske 28 Raadhuis Makelaars € 300.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Heibloem

Hoeveel makelaars zijn er actief in Heibloem?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Heibloem. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Heibloem.

Wat kost een makelaar in Heibloem?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Heibloem is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Heibloem van € 3.400 tot € 4.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Heibloem?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Heibloem zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Heibloem?

+

De meest verkopende makelaar van Heibloem is Dirk Hendriks Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Heibloem zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Heibloem?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Heibloem aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Heibloem.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!